Het onderbreken van een werkdag voor een moment sporten is een prachtig aanbod voor iedere werknemer. Daarnaast zijn ook voor de werkgever de resultaten heel interessant. De fitte werknemer die lekker in zijn/haar vel zit toont een hogere arbeidsproductiviteit, en kan beter met werkdruk en stress omgaan. Daarbij versterkt het sporten met collega’s het teamgevoel.

Wij hebben voor het bedrijfsleven 365 padel ontworpen! Dit houdt in dat je op de doordeweekse dagen tussen 09:00-17:00 uur, 12 maanden per jaar, jouw medewerkers met maximaal 4 personen per 90 minuten padel kan laten spelen.

Onze business coach bereik je door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Hij neemt snel contact met je op

Een sportief teamuitje met je collega’s of sportteam? Bij Allround padel club verzorgen wij jouw event van A tot Z. Denk aan een clinic, een georganiseerd toernooi of alleen uitleg van de padelregels. Wil je alleen padelbanen en rackets huren met een groot aantal personen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. In verband met de bezetting zo snel mogelijk, maar minimaal 3 weken van te voren, de aanvraag te versturen. Hieronder kun je het aanvraagformulier kort en bondig invullen.

We hopen je snel te mogen zien spetteren op onze club.

Padel groeit! Als sport en als investering voor ondernemers. Wellicht is dit wel het moment voor jou om je bedrijf met Padel te associeren. Wat hebben we voor je?

Een van onze vier banen (of wellicht wel alle vier) wordt JOUW baan. 50 weken per jaar reserveert men geen baannummer maar men reserveert JOUW baan. In de reserveringsapp wordt jouw bedrijfsbaan reserveerbaar. Jouw baan wordt voorzien van 2 raamlogo’s centraal in het midden en prominent zichtbaar en aan weers kanten bij de entreepoorten wordt ook een bord  gemonteerd met jouw logo 90 minuten per week ligt jouw baan klaar om op te spelen. Je kunt er dus zelf op spelen maar je kunt deze ook beschikbaar stellen voor personeel of relaties. Business doen op een sportief grondgebied is bewezen dat dit werkt! De baan wordt vast voor je geblokkeerd op een vast moment per week door jouw te kiezen. Inclusief materiaal en ballen. Je kunt een moment kiezen op alle dagen tot 17:00 uur.

EXTRA’S

  • Je krijgt een reclame-uiting in de hal die we samen bespreken.
  • 50 weken per jaar vermelding narrowcasting. Een groot scherm waar je logo op draait.
    Clinic naar keuzen voor maximaal 16 personen van 90 minuten.
  • Vijf trainingen a 90 minuten van HELLO Padel Academy

bijdrage is exclusief opmaak borden en uitingen. Is je interesse gewekt en wil je een passende offerte ontvangen? neem dan contact via bedrijven@allroundpadelclub.nl 

business aanvraag Allround

maak je keuze